Om Typiskt & Tina

Jag startade Typiskt Typografiskt AB 1991 efter många år på Skogs Boktryckeri i Trelleborg. Brinner fortfarande för ord och bild.
När jag inte sitter vid datorn är det hem, familj och träning som intresserar mig. Familjens hund Ture av rasen JackRussel är också en hobby. Nyligen började vi spela padel, det är väldigt trevligt. Reser gärna både långt och länge. Det kan ni läsa mer om under ”tankar o funderingar”.

Jag gör allt från tidningar, broschyrer, böcker, visitkort, brevpapper, till profilprogram, foto, illustrationer, film med mera.

Projektledning, layout/original är mina starka sidor men jag fixar även texten, kuvertet, trycket, flaggan, bildekalen och utställningsmontern också bara för att nämna något.
Tryckerikontakt och offerter ombesörjes alltid.

Jag ser till att det blir som du tänkt dig, inget uppdrag är för litet eller för stort.