Om Typiskt & Tina

Jag startade Typiskt Typografiskt AB 1991 efter många år på Skogs Boktryckeri i Trelleborg. Brinner fortfarande för ord och bild.

Jag gör allt från tidningar, broschyrer, böcker, visitkort, brevpapper, bokomslag till profilprogram, foto, illustrationer, film med mera. Senaste tiden har jag med hjälp av nätverket byggt hemsidor, folierat, producerat skyltar, tryckt profilkläder, kassar mm.

Projektledning, layout/original är mina starka sidor men jag fixar även texten, kuvertet, trycket, flaggan, bildekalen och utställningsmontern också bara för att nämna något. Tryckerikontakt och offerter ombesörjes alltid.

Jag ser till att det blir som du tänkt dig! Inget är för stort eller smått.

När jag inte sitter vid datorn är det hem, familj och träning som intresserar mig. Familjens hundar Willow och Ture av rasen JackRussel är också en hobby. Reser gärna både långt och länge. Det kan ni läsa mer om under ”Resor är min Hobby”.

Välkommen!